Haal meer uit je camera, 1-daagse workshop fotografie door Feike Faase in Amersfoort.

Zaterdag 7 april en 5 mei 2012, Victorius| Feike Faase

Je hebt een mooie camera en maakt graag foto’s, maar je vindt jouw foto’s nog niet bijzonder genoeg. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar die bijzondere foto en een stapje verder wil gaan met zijn fotografievaardigheden.

Tijdens deze eendaagse workshop worden eerst de basisbegrippen van digitale fotografie besproken. Hoe werkt een (spiegelreflex)camera? Hoe stel je de belangrijkste functies als diafragma en sluitertijd in op jouw camera? Wat is het effect van deze instellingen op de foto’s? Wat maakt een foto tot een goede foto? Want een góede foto zegt meer dan 1000 woorden. Aan de hand van voorbeelden lopen wij langs de belangrijkste instellingen en mogelijkheden van jouw camera en leer je deze te gebruiken. Natuurlijk proberen wij het direct uit.

Naast het theoretische deel gaan we de opgedane kennis in de praktijk toepassen. We gaan op locatie met gerichte opdrachten werken, zoals beweging, licht en scherptediepte. Zodoende kan de opgedane kennis in de praktijk worden ervaren.

Voor deze workshop is geen voorkennis nodig. De doelstelling van de workshop is dat je met jouw eigen camera leert werken. Voor deze workshop moet je in het bezit zijn van een digitale camera. Het is handig als je hierop zelf het diafragma en de sluitertijd in kunt stellen.

De workshop ‘haal meer uit je camera’ is op een zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en heeft zes tot tien deelnemers. Deelname kost € 89,- per persoon inclusief koffie, thee en lunch. De workshop zal in het centrum van Amersfoort worden verzorgd.

Wil je met familie of vrienden een workshop volgen? Bij 6 of meer personen kom ik naar de door jullie gekozen locatie.

Voor meer info, data en aanmelden check Victorius

Victorius| Feike Faase

www.victorius.nl